BEGA for hus og hage

"Light for the house and garden" presenterer et utvalg armaturer fra hele BEGAs sortiment som er spesielt egnet for belysning av private miljøer. Det gir et mangfold av designalternativer til å utendørs belyse ditt hus og din hage.

 Introbilde

Belyste innkjørsler, innganger, terrasser og hager skaper god stemning og dybde rundt private hus. Godt lys og god belysning skaper ikke bare en hyggelig belysningsatmosfære og en høyere kvalitet på eiendommen, men gir også større sikkerhet. Vi ønsker å gjøre folk oppmerksom på den fascinerende effekten som en opplyst hage kan ha. Om natten gir belyste utendørsarealer en fantastisk naturlig dimensjon til våre boligarealer.

Last ned brosjyre her. For huset (.pdf) og  for hagen (.pdf) 

 

Vi ønsker å vise noen eksempler på typer armaturer både for fasade og for hage, samt miljøer de er montert i.

Veggarmatur 22385     Veggarmatur

Kompakte og robuste LED-veggarmaturer med et lite overheng for forskjellige installasjonshøyder og mange forskjellige bruksområder både innendørs og utendørs. Disse armaturer har minimum LED levetid på 50 000 timer og 20 års tilgjengelighetsgaranti for LED-modulene.

 

Veggarmatur ved dør 33549     Veggarmatur ved dør

Disse kompakte armaturene med integrert LED belyser og fremhever mange arealer rundt på huset. Deres strålende krystallglass skaper en hyggelig mykt lys. Glasset er hvitt på innsiden, og markerer hele tykkelsen av materialet. Gjennomsiktige glasskanter gir spesiell lysgrafikk og lyseffekter, også kalt "iskanter". LED levetid på 50 000 timer og 20 års tilgjengelighetsgaranti for LED-modulene.

 

Hagepullert 77239     Hagepullert

 LED Hage og gangsti armatur med avskjermet direkte lys. Benyttes langs gangstier, ved inngangspartier og ved terrasser. Det varme hvite lyset er direkte rettet mot underlaget og gir god visuell komfort og sikkerhet. LED levetid på 50 000 timer og 20 års tilgjengelighetsgaranti for LED-modulene.

 

Trelyskaster 84367     Trelyskaster

LED Lyskastere for portabel eller fast installasjon. Kompakte lyskastere med symmetrisk vidvinklet lysdistribusjon. Verktøyløs justering tillater belysning av planter, trær og fasader i forskjellige høyder. Leveres i tre forskjellige varianter; med montasjeboks for fast installasjon, med jordspyd eller ringbase for portabel installasjon. Armatur leveres med kabel med plugg. LED levetid på 50 000 timer og 20 års tilghjengelighetsgaranti for LED-modulene.

 

Du kan laste ned brosjyrene inneholdende hele utendørssortimentet i "Light for the house and garden" her; for huset (.pdf) og for hagen (.pdf)

 

AKB Lighting AS

Telefon

33 48 61 70


E-post

post@akb.no


Røykenbadet - video

Røykenbadet19