Pelée 385 og LED innsatser fra Nichia

Sammen med Cubo Arkitekter har Focus Lighting udviklet et nytt armatur i Pelée-serien, nemlig Pelée 385 utenpåliggende. Senere på året følger en mindre variant med en diameter på 250 mm, og du kan således velge Pelée innfelt eller utenpåliggende i de to varianter; 250 og 385 mm.

LED Pelee utenpliggende

Pelée 385 - utenpåliggende, er bygget opp av de samme komponenter som det innfelte armaturet, og de karakteristiske innvendige riller gir serien sitt preg og bidrar til en behagelig spredning av lyset.

Pelée 385 - utenpåliggende, fås med 18W eller 24W LED, med japanske Nichias dioder av høyeste kvalitet. Focus Lighting har arbeidet intenst med å finne den rette LED-innsats, som har så mange dioder at man oppnår en jevnt lysende flate uten skygger. Det oppnås meget fin farvegjengivelse på min. RA90, og armaturet leveres som standard i fargene 2700K, 3000K og 4000K.

 

Ny LED innsats i Pelée og H+M

Med den nye LED innsatsen med Nichia-dioder oppnås det en meget jevn og ensartet belysning uten skygger og uten skille av de enkelte dioder på innsatsen. Den største innsatsen inneholder ca. 260 dioder, og de sitter så tett at de opplyser hele avskjermingen ensartet og jevnt.

LED HM innbygning

Pelée og H+M serien fås nå med LED som eneste lyskildevariant. Focus Lighting anser den nye innsatsen for den optimale løsning når det ønskes å kombinere høyt lysutbytte og lekker finish. Det oppnås virkningsgrader opp til 82% i H+M serien og opp til 76% i Pelée. H+M variantene med sirkulært lysrør er således ikke lenger standardvare, men kan leveres, hvis det skal suppleres i bestående anlegg. De nye LEDer har en farvegjengivelse på min. 90 Ra, og armaturene vil være særdeles velegnet i gang og trappeoppganger, fellesarealer, oppholdsrom, kontorer, møtelokaler, undervisningslokaler, aulaer og lignende

Alle varianter er oppdatert på www.focus-lighting.dk. Vi har lysmålt variantene med 3000 K. Målingene med farge 2700K og 4000K følger snart.

AKB Lighting AS

Telefon

33 48 61 70


E-post

post@akb.no


Røykenbadet - video

Røykenbadet19