Bruck - Nye pendelarmaturer med LED

Duolare adapter for LED Pluglights

 Silva Neo Down med Duolare adapter

Takket være den nyutviklede Duolare adapter, utviklet av Bruck, kan du nå koble nesten alle LED uniplug armaturer til den elegante Duolare 230V skinne.
For eksempel den populære Neo Silva Down LED 110 PNT 350mA med dichroic glass som sikrer fascinerende fargeeffekter kan hurtig, og enkelt, kobles til Duolare 230V skinne. Duolare adapter er tilgjengelig i tre farger: svart (sw), matt chrome (mcgy) og hvite (ws).

      Duolare adapter sort             Duolare Adapter mattchrome            Duolare adapter hvit    
          Duolare Adapter svart  Duolare Adapter mattchrome  Duolare Adapter hvit

De populære Silva Neo LED, og Jack Canto LED. Armaturteknologien har tatt et steg videre.

SILVA NEO LED

Silva NEO LED 110 downlight   prosjektbilde

Med sine fascinerende lampeskjermer laget av blåst krystallglass, har Silva Neo LED pendel armaturer blitt en favoritt for synssansene. Ett eksempel er Silva 110 med dichroic glass som sikrer forførende fargeeffekter. En annen, Silva 160, belagt med bladgull, gir en varm belysende effekt. Nå har disse armaturene klatret til det neste evolusjonære trinn.

Takket være fornyede LED, klarer Silva Neo armaturene nå å nå en lysstrøm på 750 lumen som er enda mer enn verdien for en konvensjonell 60 W lyspære. Videre: Fargegjengivelsen, som nå er på Ra = 93, har blitt forbedret og er nå praktisk talt umulig å skille fra en halogenlampe. Fordeler som dimming og 5 års garanti på LED sender verdien av Silva Neo til et høyere nivå.

Et annet nytt trekk: Forbindelsesdelen mellom kabelen og lampeskjermen har nå en større, sylindrisk form. Dette sikrer en mer effektiv kjøling. Armaturene er tilgjengelig som single plug lys, samt sett på to til fire armaturer. I tillegg kan alle modellene leveres klar for styring via trådløs EnOcean radio kontroll.

Silva NEO LED 110 pendel  Silva NEO LED 160 sort gull pendel  Silva set NEO LED 110 pendel 

JACK CANTO LED

Jack Canto Down LED   prosjektbilde

Bruck har også forbedret Jack Canto pendelarmaturer. Denne er nå også tilgjengelig med en lyseffekt på 750 lumen og har nesten autentisk fargegjengivelse Ra = 93. I tillegg kan Silva Neo og andre pendel armaturer utstyrt med klart krystall glass og indre reflektorer i høykvalitets aluminium, også dimmes. 5 års garanti fra Bruck, lover en lang og pålitelig levetid.

 Kvalitetsforbedring med bedre kjøleteknologi : Også for Jack Canto LED er forbindelsesdelen mellom kabelen og lampeskjermen forstørret og har en sylindrisk form for å forbedre kjølingen.

Jack Canto punkt armaturer kan lett kobles til Duolare skinnesystemet. Armaturene er tilgjengelig som sett med to til fire pendler med en lengde på opptil 160 cm. I tillegg kan alle modeller (som Silva Neo LED armaturer) leveres i versjon for styring via EnOcean radio kontroll.

Jack Canto Down LED  Jack Canto Down LED mcgy  Jack Set Canto Down LED 

AKB Lighting AS

Telefon

33 48 61 70


E-post

post@akb.no


Røykenbadet - video

Røykenbadet19